Juraj Kolník je po zápale pľúc a už naplno trénuje

18.10.2011 Celý región

MOSKVA 18. októbra (WEBNOVINY) - Slovenský hokejový útočník Juraj Kolník sa úplne vystrábil zo zápalu pľúc a v súčasnosti už naplno trénuje.

Ako informuje oficiálna stránka jeho klubu OHK Dinamo Moskva, tridsaťročný slovenský krídelník pred návratom na ľad KHL absolvuje štyri súboje vo farmárskom mužstve Dinamo Balašicha vo Vyššej lige, aby nabral kondíciu.

Naposledy sa vo farbách moskovského Dinama predstavil Juraj Kolník pred viac ako rokom, keď 30. septembra 2010 odohral duel proti Atlantu Mytišči.

V predchádzajúcom súťažnom ročníku ho limitovali zdravotné problémy s kolenom, ktoré boli aj dôvodom januárového ukončenia spolupráce s Dinamom. V polovici júna však vedenie účastníka KHL dalo Kolníkovi druhú šancu, začiatok nadnárodnej súťaže však nitriansky rodák vynechal pre zápal pľúc.

Pred príchodom do Moskvy v júni 2010 hrával Juraj Kolník vo Švajčiarsku za Servette Ženeva, predtým niekoľko rokov pôsobil v zámorí. V NHL absolvoval vo farbách Floridy a NY Islanders spolu 250 duelov s bilanciou 46 gólov a 49 asistencií.
 

Vyberte región